iPad reparatie

iPad scherm vervangen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet iedereen. Een barst in het scherm van uw iPad kan dan ook zo gebeuren. Gelukkig kan Mobile Lab eenvoudig uw iPad scherm vervangen. Net als bij een iPhone en andere touchscreens, kan een barst in het scherm de functionaliteit van het display beïnvloeden. Het vervangen van het scherm is dus niet alleen voor de sier maar ook voor het verdere gebruik van de iPad belangrijk.

ipad-reparatie.jpg

Reparatie voor iPad scherm vervangen

Een iPad scherm vervangen is wat meer ingrijpend dan het vervangen van het scherm van een iPhone. Daarnaast is het doorgaans ook iets minder urgent omdat de afhankelijkheid van een iPhone doorgaans minder is dan van een smartphone. Daarom duurt de reparatie voor de vervangen van het glas/touchscreen voor een iPad meestal 24 uur. U kunt hem de volgende dag dus weer ophalen. De reparatie wordt wel in huis uitgevoerd maar neemt wat meer tijd in beslag.

Kosten zijn afhankelijk van het model iPad

De kosten voor een iPad scherm vervangen zijn afhankelijk van het type iPad. Op de website vind u een overzicht van de verschillende modellen en daarbij de mogelijke reparaties inclusief kostenplaatje. Zo weet u direct waar u aan toe bent. U kunt via de website ook meteen een afspraak inplannen. Blijf niet langer rondlopen met een barst in uw iPad en laat uw scherm direct vervangen.

De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs

Mobile Lab is gespecialiseerd in de reparatie van Apple producten. Zo kun je hier terecht voor verschillende reparaties aan iPhones, iPad, Macbooks en Playstation. Je ontvangt de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Er wordt gebruik gemaakt van originele Apple onderdelen omdat deze de beste kwaliteit geven. Ook bij de schermen kun je zelf het verschil in kwaliteit duidelijk ervaren.