iPhone reparatie

iPhone scherm reparatie

Bij Mobile Lab kunt u terecht voor een iPhone scherm reparatie. Een smartphone is voor de meeste mensen niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. De smartphone bevat allerlei informatie voor zowel werk als privé. Foto’s, mail, agenda, navigatie, adressen en telefoonnummers, het staat allemaal in de telefoon. Als deze het niet doet, dan is dat erg vervelend. Een snelle reparatie is dan essentieel. Ook alleen maar een barst in het scherm is niet alleen ontsierend maar het kan ook de werking van het toestel in de weg staan.

iPhone reparatie Noordwijk.jpg

Met een iPhone scherm reparatie bespaart u op de kosten van een nieuwe telefoon

Naast het ongemak spelen ook de kosten een rol. Een dure iPhone wilt u natuurlijk niet direct vervangen voor een nieuwe. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid voor een iPhone scherm reparatie. Zo heeft u weer een goed werkende telefoon met een nieuw display voor een fractie van de prijs van een nieuwe. U kunt weer even vooruit met uw eigen telefoon en kunt de aanschaf nog even uitstellen.

Gespecialiseerd in reparaties van iPhones en iPads

Mobile Lab heeft zich gespecialiseerd in de reparatie van Apple producten. Sinds 2012 repareren zij smartphones en tablets van dit merk. Niet alleen voor een iPhone scherm reparatie maar ook voor het vervangen van onderdelen of complexere reparaties. Voor de meeste reparaties, zoals het vervangen van onderdelen, kunt u wachten tot uw telefoon klaar is. Bovendien kunt u meekijken en ziet u precies wat er wordt vervangen. Transparant en overzichtelijk.

Diverse reparaties aan verschillende modellen

U kunt bij Mobile Lab terecht voor diverse reparaties aan uw iPhone. Van het vervangen van het scherm tot het vervangen van de camera en van software herstel tot het vervangen van de batterij. Of u nu een iPhone 4 heeft of een iPhone 11 Pro, wij repareren elk model iPhone.


Wilt u ook uw iPhone laten repareren? Maak dan een afspraak via de website of neem telefonisch contact met ons op. Naast reparatie van uw iPhone of Macbook, kunt u bij Mobile Lab ook terecht om uw iPad scherm te vervangen.