iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

Is uw smartphone gevallen? Geen nood! Mobile Lab kan uw iPhone scherm vervangen. Het meest fragiele en kwetsbare onderdeel van een smartphone en zeker van een iPhone is het scherm. Ondanks de bescherming van een telefoonhoesje kan een telefoon ongelukkig vallen met een barst in het scherm als gevolg. Dit is niet alleen erg ontsierend maar het kan ook de werking van uw telefoon beïnvloeden. Het is dus niet wenselijk om door te blijven lopen met een kapot beeldscherm.

iPhone beschadigd.jpeg

Een iPhone scherm vervangen is zo geregeld

Omdat de smartphone zo’n belangrijk onderdeel is van ons dagelijkse leven, zit niemand er op te wachten om zijn telefoon voor langere tijd kwijt te zijn. Reparaties worden dan ook vaak uitgesteld of soms helemaal niet gedaan omdat men bang is de telefoon voor lange tijd kwijt te zijn. Bovendien verwachten de meeste mensen hoge kosten van een dergelijke reparatie. Gelukkig valt dat in de praktijk reuze mee. Met reparateur die de reparaties zelf uitvoert, hoeft u uw smartphone maar kort uit handen te geven. Bij Mobile Lab geldt voor deze reparaties zelfs de  “klaar terwijl u wacht” service.

Gebruik van originele schermen

Mobile Lab maakt gebruik van originele schermen van Apple. Deze zijn niet de goedkoopste maar het kwaliteitsverschil ten opzichte van replica’s is aanzienlijk. Met deze schermen blijft uw iPhone van hoge kwaliteit en kunt u nog een tijd vooruit met uw telefoon. De tarieven zijn afhankelijk van het model van uw telefoon. De kleinere modellen hebben immers ook een kleiner scherm waardoor u minder betaalt voor het iPhone scherm vervangen dan bij een groter toestel.


Heeft u een barst in uw scherm of heeft u andere problemen met uw iPhone? Ga dan voor een iPhone reparatie in Groningen naar Mobile Lab.