Mac reparatie

Mac reparatie

Heeft u een Macbook die niet naar behoren werkt? Kom dan naar Mobile Lab voor een Mac reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van Apple producten waaronder ook Macbooks. Niet alleen voor het vervangen van onderdelen maar ook voor complexere reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

macbook reparatie.jpg

Diverse Mac reparatie bij Mobile Lab in Noordwijk

Wilt u het OS X besturingssysteem op uw Macbook? Dat kan Mobile Lab voor u regelen. Loopt uw batterij steeds leeg en kunt u uw Macbook nauwelijks meer zonder voeding gebruiken? Met een nieuwe batterij werkt uw Mac weer prima en kunt u er nog een hele tijd plezier van hebben. Wij vervangen graag de batterij van uw Macbook.

Algemene controle van uw Macbook

Het kan ook zijn dat uw Macbook niet naar behoren werkt maar dat u niet precies weet waar dat aan ligt. In dat geval kunt u kiezen voor een algemene controle. Tijdens deze controle wordt elk onderdeel en elke functie getest. Wanneer er onderdelen vervangen moeten worden, kunnen wij dat direct voor u uitvoeren. De kosten van de algemene controle bedragen € 29,00. Wanneer er onderdelen vervangen worden, dan vervallen deze kosten en betaalt u alleen de kosten van de Mac reparatie.

Geld besparen op een nieuwe Macbook

Werkt uw Macbook niet goed en overweegt u een nieuwe te kopen? Wellicht kan uw Mac nog gerepareerd worden. Zo bespaart u veel geld want u kunt de aanschaf van een nieuwe Macbook weer een tijdje uitstellen.


Wilt u ook een Mac reparatie laten uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak via de website. Ook voor de reparatie van uw iPhone, iPad, Playstation of bij waterschade aan uw iPhone bent u bij Mobile Lab aan het juiste adres.