Playstation reparatie

Playstation reparatie

Mobile Lab biedt de mogelijkheid van een Playstation reparatie. Een spelcomputer is een grote bron van vermaak voor jong en oud. Wanneer deze niet naar behoren werkt, kan dit voor teleurstelling, irritatie en frustratie zorgen. Een nieuwe Playstation is natuurlijk ook niet zomaar gekocht en een ander merk is doorgaans niet wenselijk omdat reeds aanwezige spellen dan niet meer gespeeld kunnen worden. Gelukkig bestaat er bij Mobile Lab de mogelijkheid om een Playstation 4 te laten repareren.

reparatie-mogelijkheden.jpeg

De mogelijkheden voor een Playstation reparatie

Voor een Playstation 4 kunnen de volgende reparaties worden uitgevoerd door Mobile Lab:

  • 3D joystick voor controller

  • Het vervangen van de voeding

  • Het vervangen van de HDMI connector waarbij de nieuwe poort direct op het moederbord wordt gesoldeerd.

  • Stofvrij maken van de Playstation waardoor de prestaties zullen verbeteren.

  • Vervangen van de HDMI chip

  • Het vervangen van de Blue-Ray laser lens.

Verschillende scherpe tarieven, afhankelijk van de reparatie

Op de website kunt u alle tarieven terugvinden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Een Playstation reparatie kan al uitgevoerd worden vanaf € 39,00, afhankelijk van de reparatie. Voor sommige reparaties, zoals het vervangen van de voeding, wordt de prijs nader bepaald omdat dit afhankelijk is van het type Playstation. Ook dan wordt er vooraf een prijs met u afgesproken zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bij het inplannen van de afspraak kunt u direct aangeven om welk type Playstation het gaat zodat er snel een prijs gegeven kan worden.

Bij Mobile Lab bent u ook voor een iPhone, iPad of Mac reparatie aan het juiste adres. Kijk snel verder voor de verschillende reparatiemogelijkheden of maak direct een afspraak via de website. Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.