Recent Posts

Wat te doen bij waterschade aan uw iPhoneEén van de meest voorkomende gevallen van waterschade aan een iPhone is de val in het toilet. Nu horen we veel verschillende verhalen over hoe er daarna gehandeld wordt: 24 uur of langer in ongekookte rijst, op de verwarming leggen, droog föhnen! Er is echter maar één juiste volgorde hoe te handelen.

De stappen bij waterschade aan een iPhone

  1. Het toestel uitzetten als deze nog aan staat.

  2. Alleen de buitenzijde afdrogen met een doek. Dus niet föhnen of het vocht eruit proberen te schudden.

  3. Zo snel mogelijk langskomen met het toestel.

Snel handelen zorgt voor minder schade

De laatste stap is veruit de belangrijkste. We zien liever een toestel binnenkomen dat nog nat of vochtig is van binnen dan een toestel dat inmiddels is opgedroogd. De toestellen die de tijd hebben gehad om te drogen, hebben vaak aanzienlijk meer schade als gevolg van corrosie. De controle en behandeling van een toestel met waterschade is relatief goedkoop, en hoe sneller u erbij bent hoe groter de kans dat het alleen bij de waterschade behandeling kan blijven.

Kijk mee met de reparateur

Is uw telefoon in aanraking gekomen met water? Neem dan direct contact met ons op om verdere waterschade aan uw iPhone te voorkomen. De gespecialiseerde waterschade behandeling wordt dan zo snel mogelijk met u ingepland. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 49,00. U kunt hier op wachten en meekijken met de reparateur. Zo ziet u direct hoe de reparatie wordt uitgevoerd. Niet alleen transparant maar ook erg interessant.

Is uw iPhone gevallen en is er geen waterschade maar zit er wel een barst in het scherm? Dan kunt u bij ons ook terecht om het iPhone scherm te vervangen.